Moderne lichte villa in Halle

Te koop: moderne lichte villa in Halle

  •  Grondoppervlakte: 1850 m²
  •  Woonoppervlakte: 350 m²

Deze ruime villa met voorgevel van 32m breed onder moderne architectuur werd hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail en voorziet in alle hedendaagse luxe en comfort.

Je betreedt de villa langs de centrale inkomhal met gastentoilet, toegang tot het bureel en de leefruimte. Bij binnenkomst heb je een doorkijk dankzij een glazen deur naar de leefruimte en achterliggende tuin. De leefruimte bestaat uit een gezellige salon of zitkamer, een centrale eetkamer en hoogwaardig afgewerkte leefkeuken met werkeiland en ontbijthoek voor zitkrukken. Vanuit de keuken is er ook toegang tot het grote overdekte terras (+30 m²) dankzij een schuifraam. Vanuit de leefkeuken heb je ook toegang tot de grote bijkeuken-wasplaats met zij-inkom en aansluitende technische ruimte.

Aan de andere zijde van de villa bevindt zich een slaapkamer met privatieve badkamer. Deze ruimte met panoramisch zicht op de tuin kan ook worden gebruikt als bureel of praktijkruimte.

De centrale nachthal geeft toegang tot drie ruime slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo, een nachttoilet en een grote vierde slaapkamer met aansluitende dressingkamer.

De tuin met hoge beukenbomen werd mooi aangelegd en biedt ruime terrassen waaronder het eerder genoemde overdekte terras. Aan de voorzijde van de villa zijn voldoende parkeerplaatsen voor gasten, aan de achterzijde bereikje dankzij een schuifpoort de oprit met dubbele parkeerplaats (aansluitingen laadpaal voorzien) en tuinberging.

Deze villa werd gebouwd met gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium ramen, deuren en schuiframen voorzien van zonnewerend glas waar nodig, gevelafwerking deels in afrormosia etc. Zowel de eetkamer, de twee badkamers en de twee toiletruimtes zijn voorzien van maatwerk inbouwkasten in hout en natuursteen.
Op technisch vlak is de woning voorzien van een geothermische warmtepomp die met vloerverwarming én koeling het gehele jaar comfort biedt. Ook is er een ventitlatiesysteem D met CO2 meters en een alarminstallatie aanwezig en er is ook een domoticasysteem geïnstalleerd en is alle verlichting uitgevoerd in LED.

Let op: verkoop nieuwbouw deels onder BTW stelsel en deels registratierechten.

Deze prachtige woning werd opgeleverd.