VERKOCHT

Halfopen bebouwing in Meer

  •  Grondoppervlakte: 402 m²
  •  Woonoppervlakte: 231 m²

Prachtige  halfopen nieuwbouwwoning in een aangename straat in het centrum van Meer. De woning wordt kwalitatief en energiezuinig gebouwd. Om een beeld te krijgen van de fijne indeling en aangename ruimtes, bekijk zeker de plannen.
Op het gelijkvloers vinden we een prachtige en ruime leefkeuken met grote raampartijen voor veel lichtinval, toegang tot de grote wasplaats/berging, een perfect zicht op de tuin en goede interactie met het terras. De eetkamer is gekoppeld aan de keuken en aansluitend is er een ruime en lichte zithoek met verschillende ramen. Vooraan de gelijkvloerse verdieping is er nog een ruime polyvalente ruimte (bureau, speel of hobby-ruimte) met zicht op de voortuin.Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met aansluitend een mooie dressing en 1 grote badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 mooie slaapkamers en de technische ruimte. Mogelijkheid tot aankoop van een bijgebouw/garage in de tuin.
De woning wordt casco verkocht voor 358.000€ exclusief kosten (registratierecht, btw, notariskosten. Indien u de woning volledig afgewerkt wenst aan te kopen bedraagt de prijs 434.000€ exclusief kosten.
Voor meer informatie contacteer ons op 0477/97.18.03