Over ons

 

ONZE WAARDEN

Betrouwbaarheid, kwaliteit, stiptheid.
Daar staan we voor. Al meer dan 40 jaar.

 

ONZE MENSEN

Vakkennis, passie en werkijver.
Dat hebben we in huis. Al meer dan 40 jaar.

 

ONZE WONINGEN

Constructief sterk, energiezuinig, gezond wonen.
Dat bouwen we. Voor meer dan 40 jaar.

 

 

Geschiedenis FINNCO

Finnco heeft meer dan 40 jaar ervaring in houtskeletbouw. De 3 gebroeders Sterckx (ver)bouwden de afgelopen jaren meer dan 1.000 woningen. In 2019 vond Finnco in Gert van der Velden en Keena Vanhout twee gedreven overnemers.

De gebroeders Sterckx vormen nu samen met een heel team medewerkers 4 ploegen houtskeletbouwers die elke dag met hart en ziel aan het werk gaan voor u. Dankzij de verregaande prefabricatie in onze loods in Hoogstraten met een ultramodern machinepark, leveren zij jaarlijks tientallen woningen op. Van fundering tot dakwerken, plaatsing van de ramen en binnenafwerking, ... ons team verzorgt op uw werf van A tot Z alles zelf. Onze eigen metsersploeg zorgt voor de kwalitatieve afwerking van de houtskeletbouwwoningen met gevelsteen.

We bouwen zowel casco als casco+technieken als sleutel op de deur, u kiest. De projectleider tekent uw woning 3D uit, zorgt voor de werkvoorbereiding, bestellingen en losgistieke planning van alle materialen en technieken.

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stiptheid. Ons team deelt dezelfde passie om elke dag opnieuw vol ijver aan het werk te gaan en uw droom te realiseren