Onze realisaties

Onze klanten aan het woord

Iedereen van team Finnco staat 100 % achter houtskeletbouw en de opbouw en werkwijze van FInnco.
Maar we zijn niet alleen. We zijn heel trots dat onze klanten fijne ambasadeurs zijn van houtskeletbouw en van Finnco.
We laten hen graag zelf aan het woord.

Wesley en Anoek

"We spraken met verschillende aannemers maar Keena was degene die ons duidelijke antwoorden gaf. We kregen vooraf een rondleiding in een woning in opbouw en de productiehal zodat we een goed beeld hadden met wie we in zee gingen. En van deze samenwerking hadden we geen moment spijt! Finnco is een professionele firma met vakmensen die kwalitatief werk leveren. Alle gemaakte afspraken werden netjes nagekomen en de timing werd goed behouden. Door te werken met voorgemonteerde panelen in de productiehad werd ons huis in een hele korte periode wind- en waterdicht afgeleverd, wat natuurlijk een groot voordeel is. Bijkomend vonden we het ook een voordeel dat door met hout te werken we veel van de binnenafwerking zelf konden uitvoeren. Finnco, dat is een aanrader!"

Rika en Boris

"Wij kozen voor Finnco om zij de beste prijskwaliteit leverden. Maar ook het gevoel en de uitleg die we voor de aanvang van de werken kregen was 1000 maal beter dan dat van andere aannemers. We zijn heel blij dat we deze keuze hebben gemaakt want alles ziet er heel mooi uit, we zijn blij met het verloop en de snelle opvolging. De medewerkers van Finnco zijn extreem goed bereikbaar en denken mee na over het totaalproject. Wij zouden Finnco zeker aanraden: ze komen de afspraken na, leveren mooi werk en gaan voor de extra mile!"

Jan en Sharon

"Al tijdens ons eerste gesprek werd duidelijk dat Finnco onze gedroomde partner was om ons huis te bouwen. Op al onze vragen kregen we een duidelijk en uitgebreid antwoord. En, laat ons eerlijk zijn bij een bouw heb je altijd veel vragen ;-). En of we tevreden zijn met onze keuze! Het team van Finnco kwam hun beloftes na, de klant is koning, de communicatie liep vlot en de materiaalkeuze is uitstekend. Al na zes maanden konden we aan de afwerking beginnen. En nu wonen we sinds mei 2022 in ons huis. We merken dat onze thuis een heel aangename akoestiek heeft en ook zeer goed geïsoleerd is. Van dat laatste zijn we zeker dat dit op ons energiefactuur een verschil zal maken. Ben je nog op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Niet twijfelen, ga eens langs bij Finnco en zij maken jouw droomplannen zonder zorgen waar."

Frederic en Inez

"We zijn enorm blij met het resultaat van onze verbouwing en hoe de werkzaamheden verlopen zijn. We zijn nu zelf volop bezig met de afwerking, maar met twee kleine kids in huis loopt dit een beetje moeilijker dan gepland ;-). Maar we merken wel dat de voorbereidingen en werkzaamheden die Finnco deed, ons prima op weg stellen om de verbouwing te kunnen afwerken."

Paul en Maartje

"We zijn zeer tevreden met jullie werk, en zullen Finnco zonder enige twijfel aanbevelen / aanraden als zich de gelegenheid voor doet. Jullie hebben je aan je timelines gehouden, en er werd steeds duidelijk gecommuniceerd – eigenlijk hadden wij direct een goed gevoel vanaf het moment dat jullie hier voor het eerst waren voor de offerte. Dat hadden wij eigenlijk niet verwacht, ‘de bouw’ heeft toch een iets andere reputatie."

Jurne en Lieselotte

"Wauw, wat zijn wij blij met het globale resultaat. Het is echt nog mooier geworden dan we hadden gedacht. We zijn heel tevreden met de samenwerking. Jullie waren altijd bereikbaar wanneer er iets was, dat was heel fijn! Jullie zijn altijd welkom!"

Kevin

"Al van het eerste contact voelden we aan dat Finnco een professionele firma is die de grondige renovatie van ons dak en verdieping prima zouden verwezelijken. Afspraken werden altijd nagekomen, er was flexibiliteit om poblemen op te lossen, er was een snelle reactie bij vragen of opmerkingen én de werken waren binnen de afgesproken termijn klaar. Finnco zette zelfs extra mensen in om dit waar te maken. We zien veel voordelen in werken met houtskeletbouw: er wordt gewerkt met natuurlijke materialen, alles is vooraf op maat gemaakt waardoor er een snelle montage is, er is geen droogtijd nodig. Ook op onze energiefactuur verwachten we nog een voordeel van houtskeletbouw te ontdekken."

Fabian en Frederieke

"Wij kijken met veel plezier terug op de fijne samenwerking met Finnco. Als je nog twijfelt, dan kunnen we alleen maar zeggen dat ze een goede communicatie voeren, ze hun afspraken nakomen, fijn zijn in de omgang en dat de geleverde kwaliteit geweldig is! We wonen nu een tijdje in ons huis en genieten van de goed geïsoleerde en geluiddichte woning."

Nik en Mieke

"Op aanraden van onze achitect kozen we voor houtskeletbouw. Deze manier van bouwen zou sneller gaan, naar EPB beter scoren, duurzamer zijn, sneller gaan en een propere bouwconstructie (geen rondvliegend stof en cement) geven. En dat was niet gelogen, op enkele weken stond ons huis goed en wel op onze bouwgrond. Maar was dat ooit gelukt zonder Finnco? Wij denken van niet. Tijdens ons eerste gesprek werd duidelijk dat Finnco technisch en commercieel de beste was. Zij waren ook de enige die ons een duidelijke planning konden voorleggen en zich engageerde om dit te halen. Alles werd netjes opgeleverd volgens de beloofde planning. Tijdens de werken waren de mensen van Finnco steeds bereikbaar en kregen we snel een antwoord op onze vragen. Ook bij de financiën was alles zo klaar als een klontje, geen kosten die uitliepen, geen extra kosten maar wel een duidelijk overzicht van de kosten in de facturatie."

Herman en Sylvie

"Wij zijn zeer tevreden met jullie aanpak in de woningbouw.
Met een gerust hart hebben wij de woning op de huurmarkt gezet en al snel vonden wij een huurder die er zijn droomhuis in vond."

Ontdek onze realisaties

Heel fier, dat zijn wij, op elk werk dat we opgeleverd hebben, stuk voor stuk kwalitatieve bouwpareltjes.
Veel trots dat voelen wij, bij elke glimlach van elke bouwheer, stuk voor stuk tevreden klanten.