Renovatie - Aanbouw

Renovatie of aanbouw

Verbouwen of aanbouwen in houtskelet is een voor de hand liggende keuze. Niet alleen zorgt een lichtere constructie voor meer mogelijkheden, ook naar stabiliteit toe kunnen de kosten beperkt worden. Het snelle  en droge bouwproces is bij een verbouwing vaak het meest doorslaggevende argument om voor houtskeletbouw te kiezen.

Honderden tevreden klanten realiseerden met ons hun renovatieproject in houtskelet. Vraag gerust onze referentie-adressen op zodat onze klanten u kunnen overtuigen door hun goede ervaringen met u te delen.

Dankzij een goed doordachte voorbereiding en planning kunnen we een efficiënt bouwproces garanderen. Zo staat u bij uw verbouwingsproject niet voor verrassingen. Wij willen u hier graag in bijstaan.

Grote aanbouwen worden 3D uitgetekend en geprefabriceerd. Hierdoor gaat de plaatsing super snel en is de hinder in uw bestaande woning tijdens de verbouwingswerken van korte duur. Wij proberen met een goed plan van aanpak ervoor te zorgen dat u in de woning kan blijven wonen tijdens de werken en toch een minimale hinder ondervindt.

Projecten in de kijker